Wat doet Den Leeuweric?

Den Leeuweric vzw draagt zorg voor bijna 200 volwassenen met een beperking. Ze bieden woonopvang en dagbesteding aan op verschillende locaties in Turnhout en doen begeleiding aan huis in Turnhout en omliggende gemeenten.

De Leeuweric heeft een erkenning van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) voor tehuis werkenden,  tehuis niet werkenden, beschermd wonen,  begeleid Wonen en RTH. Meer info kan je terugvinden op www.denleeuweric.be.

Wat houdt het partnerschap met Zorggroep Orion in?

Sinds 1 mei 2016 zijn Zorggroep Orion en Den Leeuweric officieel partners. Beide organisaties willen inzetten op mensgerichte, kwalitatieve en integrale zorg. We gaan we op zoek naar opportuniteiten om elkaar te inspireren en versterken. Voorbeelden hiervan zijn onder andere animatiewerking, vrijwilligerswerking en ambulante zorg.

Een mobiel team van Den Leeuweric heeft zijn intrek genomen in de gebouwen van Zorggroep Orion, aan het dienstencentrum in de Albert Van Dyckstraat 10. Op deze site, waar ook het woonzorgcentrum zich bevindt, zullen cliënten van Den Leeuweric stelselmatig mee taken opnemen.

Lees hier het volledige persbericht