De Schoor en De Meerloop beschikken over een boekenruilkast.  
In Albert Van Dyck kan je een bezoek brengen aan de bib waar ook grootletterboeken te vinden zijn. Hieronder vind je meer info. 

bib en grootletterboeken in Albert Van Dyck

 

De bib Albert Van Dyck maakt deel uit van de stadsbibliotheek. Deze bib in het Lokaal Dienstencentrum Albert Van Dyck is er ook voor jou.
Wist jij dat deze bib er was? Hou jij van lezen? Kom dan ontdekken wat wij aan leesvoer in huis hebben. Of je lid bent van de stadsbibliotheek of niet, je bent meer dan welkom om te komen snuisteren in onze collectie.

Bovendien beschikken we ook over een aardige collectie grootletterboeken.
Heb je een bepaalde leesvoorkeur? Dan kun je dit melden aan de vrijwilliger van dienst.

Openingsuren bib Albert Van Dyck
maandag van 10 tot 12 uur
donderdag van 14 tot 16 uur

Boekenruilkast De Meerloop

Tijdens de openingsuren van het café (maandag t.e.m. vrijdag en op zondag van 13.30 tot 17 uur) kan je snuisteren in onze boekenruilkast.

De boekenruilkast maakt deel uit van bookcrossing. Wanneer je een boek uitleent, kan je dit ingeven op de website van bookcrossing en ontdekken waar jouw boek nog is geweest. Indien je het boek hebt uitgelezen, kan je dit eender waar weer achterlaten voor een volgende lezer. Zo reizen de boeken van bookcrossing over heel de wereld.

Boekenruilkast De Schoor

Tijdens de openingsuren van het café (maandag t.e.m. zaterdag van 13.30 – 17 uur) kan je snuisteren in onze boekenruilkast

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is boekenruilkast-De-Schoor-768x1024.jpg