De Meerloop

Café

Je kan in het café genieten van een deugddoende tas koffie of een verfrissend drankje op ons terras. We serveren dranken aan democratische prijzen en bieden kraanwater gratis aan. Het café is geopend van maandag t.e.m. vrijdag en op zondag van 13.30 uur tot 17 uur.

Restaurant

In De Meerloop ben je welkom om aan te schuiven voor een warme maaltijd op dinsdag en vrijdag. Het eten wordt geserveerd om 12 uur, maar je bent vanaf 11.30 uur welkom in het café.
Zoals steeds kan je in ons restaurant genieten van een menu met soep, een hoofdschotel en een dessert. Is de hoofdschotel niet je ding? Dan kan je kiezen voor een koude schotel of de suggestiemenu.
Om mee te eten moet je op voorhand even inschrijven. Dat kan door te bellen naar 014 28 40 71, een mail te sturen of door even binnen te springen in De Meerloop.
Je kan ten laatste op dinsdag inschrijven voor de maaltijd van vrijdag. Wil je dinsdag komen eten? Dan schrijf je ten laatste op vrijdag in.
Een maaltijd kost 9.50 euro voor soep, hoofdgerecht en dessert. Tafelwater is gratis. Je kan afrekenen met een maaltijdbon die je ter plekke kan kopen. Om je te bedienen staat een enthousiaste ploeg vrijwilligers voor je klaar.

Bekijk hier het menu.

Betalingsmogelijkheden en kortingstarieven

Je kan in het café/restaurant cash of met Bancontact betalen.

In onze dienstencentra zijn volgende tarieven van toepassing:

Tarieven maaltijdbonPrijs vanaf 01/01/2022
Standaard tarief9.50 euro
Vrijwilligers en/of bewoners van Zorggroep Orion9.00 euro
Pas sociaal tarief van OCMW Turnhout8.30 euro
Vrijwilliger en/of bewoners van Zorggroep Orion én pas sociaal tarief OCMW7.80 euro

Denk je recht te hebben op het sociaal tarief? Spreek een medewerker van het dienstencentrum aan. Dan maken we samen met jou de nodige papieren op om een aanvraag in te dienen.

Ontmoetingscentrum De Meerloop
Begijnhof 44
2300 Turnhout
014 28 40 71
demeerloop@zorggroep-orion.be