Lokaal dienstencentrum De Schoor

Café

Je kan in het café terecht voor een deugddoende tas koffie of een verfrissend drankje, ook op het terras. We serveren dranken aan democratische prijzen en bieden kraanwater gratis aan. Het café is geopend van maandag t.e.m. zaterdag van 13.30 uur tot 17 uur.

Warme maaltijd in het restaurant

In De Schoor ben je welkom om aan te schuiven voor een warme maaltijd op maandag en donderdag. Het eten wordt geserveerd om 12 uur en je bent vanaf 11u30 welkom in het café. Telkens kan je genieten van een volledige menu met soep, een hoofdschotel en een dessert. Is de voorgestelde hoofdschotel niet je ding? Dan kan je kiezen voor een koude schotel of de suggestiemenu.
Wens je op restaurant te komen dan moet je op voorhand even inschrijven. Dat kan door te bellen naar 014 28 40 72  of door binnen te springen in De Schoor. Je kan ten laatste op maandag inschrijven voor de maaltijd van donderdag. Wil je maandag komen eten, dan schrijf je ten laatste op donderdag in.
Een warme maaltijd kost 11 euro voor soep, hoofdgerecht en dessert. Tafelwater is gratis. Je kan afrekenen met een maaltijdbon die je ter plekke aan de kassa kan aankopen. Om je te bedienen staat een enthousiaste ploeg vrijwilligers voor je klaar. Smullen maar.

Bekijk hier het menu.

Indien je graag een handje toesteekt als vrijwilliger, bekijk dan hier de mogelijke vacatures.

Betalingsmogelijkheden en kortingstarieven

Je kan in het café/restaurant cash of met Bancontact betalen.

In onze dienstencentra zijn volgende tarieven van toepassing:

Tarieven maaltijdbonPrijs vanaf 01/01/2023
Standaard tarief11.00 euro
Vrijwilligers en/of bewoners van Zorggroep Orion10.50 euro
Pas sociaal tarief van OCMW Turnhout9.80 euro
Vrijwilliger en/of bewoners van Zorggroep Orion én pas sociaal tarief OCMW9.30 euro

Denk je dat je recht hebt op het sociaal tarief? Spreek een medewerker van het dienstencentrum aan. Dan maken we samen met jou de nodige papieren op om een aanvraag in te dienen.

Lokaal dienstencentrum De Schoor
Schorvoortstraat 53
2300 Turnhout
014 28 40 72
deschoor@zorggroep-orion.be