Thuis genieten van een gezonde maaltijd

Een smakelijke, gevarieerde, gezonde maaltijd klaar maken is soms een uitdaging. Is het voor jou moeilijk om (dagelijks) een volwaardige maaltijd te koken? Dan kan je via Zorggroep Orion maaltijden aan huis laten bezorgen.

We leveren van maandag tot vrijdag een warme maaltijd. Ook tijdens het weekend kan je van deze dienst gebruik maken. De maaltijden worden dan op vrijdag (de laatste werkweekdag) koud geleverd en zijn vacuüm verpakt. Je kunt ze dan gemakkelijk opwarmen. Er zijn ook koude maaltijden beschikbaar. Je kan zowel tijdelijk als langdurig gebruik maken van Maaltijden aan huis.

De warme maaltijden aan huis bestaan uit soep, hoofdgerecht en dessert. Je kan ook een dieetmaaltijd en/of gemalen maaltijd bestellen. Het weekmenu vind je HIER. En krijg je van de cateraar steeds op papier bij levering van de maaltijden.

Op weekdagen:
warm gerecht van het standaardmenu
koude schotel
warm gerecht van de suggestiekaart

Op zaterdag, zon- en feestdagen:
koud gerecht van het standaardmenu om op te warmen
koude schotel
koud gerecht van de suggestiekaart om op te warmen

Suggestiekaart
Je ontvangt een standaardmenu en per seizoen (lente, zomer, herfst, winter) een suggestiekaart. Wanneer je geen specifieke keuze doorgeeft, wordt het standaardmenu geleverd. Wanneer je liever iets anders eet, kan je je keuze aanduiden op de suggestiekaart die je meegeeft aan de bedelers van de maaltijden. Voor mensen met een dieet kan een keuze
van de suggestiekaart enkel wanneer de bestelling minimum 7 dagen op voorhand wordt doorgegeven.

Prijs
Een maaltijd kost 9,37 euro. Dit is voor soep, hoofdgerecht en nagerecht.

Sociaal tarief
Inwoners van Turnhout die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming, kunnen een sociaal tarief aanvragen. Dit geeft recht op een korting van 1,20 euro per maaltijd bij de levering van maaltijden aan huis en/of bij het gebruiken van maaltijden in de restaurants van Zorggroep Orion.
Maak hiervoor best een afspraak bij het Welzijnsonthaal via 014 47 11 00 of info@welzijnsonthaal.be. Breng dan zeker je identiteitskaart mee. Je kan ook bij het onthaal van Zorggroep Orion terecht om deze vermindering aan te vragen.

Info:
Download hier de folderbrochure voor de maaltijden aan huis

Voor meer informatie over ‘maaltijden aan huis’ kan je terecht bij Zorggroep Orion (T014 28 40 00) of op onze website . Nieuwe klanten kunnen er zich elke weekdag in de voormiddag aanmelden.
Wijzigingen in verband met levering van je maaltijden kunnen elke werkdag rechtstreeks doorgegeven worden aan cateraar Veresto op T03 380 06 40. Dit kan elke werkdag tussen 7.30 uur en 16.45 uur