Let op: Omwille van bijkomende richtlijnen covid-19 is het momenteel niet mogelijk om aan te schuiven voor een warme maaltijd in De Meerloop. 

Afhaalmaaltijden:

Tijdelijk hebben we een aanbod van afhaalmaaltijden in onze dienstencentra. In lokale dienstencentra De Schoor en De Meerloop zal er keuze zijn uit drie verschillende gerechten, in lokaal dienstencentrum Albert Van Dyck kan je kiezen uit vier verschillende gerechten.
De maaltijden zijn vacuüm verpakt en dienen thuis opgewarmd te worden. Je betaalt €7 voor een maaltijd. Je hoeft op voorhand niet te bestellen en kan op de afhaalmomenten langskomen.

Afhaalmomenten De Meerloop:
dinsdag, woensdag en donderdag van 10 tot 12 uur.

Ook in Ontmoetingscentrum De Meerloop kun je terecht voor een gezonde maaltijd, dit kan elke dinsdag en vrijdag van 11.30 tot 13 uur. Ideaal voor senioren die thuis moeilijk zelf nog een gezonde maaltijd kunnen koken of liever niet alleen eten. Iedereen is er welkom. Er is keuze uit een hoofdmenu, een alternatief suggestiemenu en tevens zijn er op vraag zoutarme maaltijden, diabetes-maaltijden en maag- en darmsparende maaltijden beschikbaar.

Lees hier het menu.

PRAKTISCHE INFO:

Warme maaltijd op dinsdag en vrijdag telkens van 11.30 tot 13 uur. Graag vooraf reserveren voor een zoutarm, darmbesparende of diatbetesmaaltijd. Een maaltijd kost 9 euro voor soep, hoofdgerecht en dessert. Tafelwater is gratis. Je kunt enkel afrekenen met een restaurantbon. Deze zijn ter plekke aan te kopen aan de kassa in OC De Meerloop. Je kunt er ook met bancontact betalen.De bediening aan tafel gebeurt door vrijwilligers.

Adres: Ontmoetingscentrum De Meerloop – Begijnhof 44 – 2300 Turnhout

Info: secretariaat@zorggroep-orion.be – 014 28 40 71

SOCIAAL TARIEF:

Inwoners van Turnhout die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming, kunnen een sociaal tarief aanvragen. Dit geeft recht op een korting van 1 euro per maaltijd bij de levering van maaltijden aan huis en/of bij het gebruiken van maaltijden in de restaurants van Zorggroep Orion.
Maak hiervoor best een afspraak bij het Welzijnsonthaal via 014 47 11 00 of info@welzijnsonthaal.be. Breng dan zeker je identiteitskaart mee. Uitgebreide info over dit tarief lees je ook op volgende LINK op de website van OCMW Turnhout.

LEES HIER DE INFO IN DE FLYER: 3-luik folder restaurant OC De Meerloop 202001