Lokaal Dienstencentrum Albert Van Dyck huisvest ook een seniorenrestaurant. Ideaal voor senioren die thuis moeilijk zelf nog een gezonde maaltijd kunnen koken of liever niet alleen eten. Iedereen is er welkom. Er is keuze uit een hoofdmenu, een alternatief suggestiemenu en tevens zijn er op vraag zoutarme maaltijden, diabetes-maaltijden en maag- en darmsparende maaltijden beschikbaar.

Lees hier het menu

PRAKTISCHE INFO:

Het restaurant is elke dag open tussen 11.30 en 13.00 uur.  Graag vooraf reserveren voor een diatbetesmaaltijd. Een maaltijd kost 7,50 euro voor soep, hoofdgerecht en dessert. Tafelwater is gratis. Je kunt enkel afrekenen met een restaurantbon. Deze zijn ter plekke aan te kopen aan de kassa van de cafetaria in Lokaal Dienstencentrum Albert Van Dyck. Je kunt er ook met bancontact betalen.

Adres: Lokaal Dienstencentrum Albert Van Dyck – Albert Van Dyckstraat 10 – 2300 Turnhout

Info: secretariaat@zorggroep-orion.be – 014 28 40 70

SOCIAAL TARIEF:

Inwoners van Turnhout die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming, kunnen een sociaal tarief aanvragen. Dit geeft recht op een korting van 1 euro per maaltijd bij de levering van maaltijden aan huis en/of bij het gebruiken van maaltijden in de restaurants van Zorggroep Orion.
Maak hiervoor best een afspraak bij het Welzijnsonthaal via 014 47 11 00 of info@welzijnsonthaal.be. Breng dan zeker je identiteitskaart mee.  Uitgebreide info over dit tarief lees je ook op volgende LINK op de website van OCMW Turnhout.

LEES HIER DE INFO IN DE FLYER 3-luik folder restaurant202001