Sinds maandag 15 juni zetten de dienstencentra voorzichtig de deuren terug op een kiertje. We volgen de richtlijnen voor dienstencentra van het Agentschap Zorg en Gezondheid nauwgezet en werken daardoor enkel op afspraak .Daarom vragen we om steeds in te schrijven, te reserveren of een afspraak te maken. Benieuwd waarvoor je momenteel in De Meerloop terecht kan en waarmee je rekening moet houden?

Let op: Omwille van bijkomende richtlijnen covid-19 is het momenteel niet mogelijk om aan te schuiven voor een warme maaltijd in De Meerloop. Ook het de cafetaria blijft voorlopig gesloten. Op maandag 14 december 2020 kan je hiervoor terug bij ons terecht (onder voorbehoud verlenging richtlijnen).

NEEM EEN KIJKJE IN ONS ZOMERAANBOD:

www.zorggroep-orion.be/aanbod-en-voorzorgsmaatregelen-in-oc-de-meerloop—zomer-2020

ONTMOETINGSCENTRUM DE MEERLOOP

Ontmoetingscentrum De Meerloop is gelegen in een gerenoveerde woning op het mooie Begijnhof van Turnhout, op loopafstand van de Grote Markt. Het is een ontmoetingsplaats. In de gezellige cafetaria kan men er terecht voor een babbel. Men kan er de krant lezen, een praatje maken, kaarten of een drankje nuttigen aan democratische prijzen. Op dinsdag- en vrijdagmiddag kan men er ook warm eten aan een democratische prijs. Er zijn regelmatig informatieve, vormende en recreatieve activiteiten. Men kan er ook elke dag vrij gebruik maken van de computers.

Kijk hier alvast naar een sfeerimpressie

Het Begijnhof is verkeersluw, dat wil zeggen dat er geen auto’s mogen rijden, tenzij om te laten en te lossen. Bedankt om hiermee rekening te houden.

Openingsuren

opgelet: de openingsuren kunnen wijzigen omwille van sluiting café

Adres en contact

Ontmoetingscentrum De Meerloop
Begijnhof 44
2300 Turnhout
secretariaat@zorggroep-orion.be
T 014 28 40 71

LEES HIER ALLE INFO IN DE FLYER: 3-luik folder OC De Meerloop 20201

www.zorggroep-orion.be/aanbod-en-voorzorgsmaatregelen-in-oc-de-meerloop—zomer-2020