Sinds maandag 15 juni zetten de dienstencentra voorzichtig de deuren terug op een kiertje. We volgen de richtlijnen voor dienstencentra van het Agentschap Zorg en Gezondheid nauwgezet en werken daardoor enkel op afspraak .Daarom vragen we om steeds in te schrijven, te reserveren of een afspraak te maken. Benieuwd waarvoor je momenteel in De Meerloop terecht kan en waarmee je rekening moet houden?

NEEM EEN KIJKJE IN ONS ZOMERAANBOD:

www.zorggroep-orion.be/aanbod-en-voorzorgsmaatregelen-in-oc-de-meerloop—zomer-2020

ONTMOETINGSCENTRUM DE MEERLOOP

Ontmoetingscentrum De Meerloop is gelegen in een gerenoveerde woning op het mooie Begijnhof van Turnhout, op loopafstand van de Grote Markt. Het is een ontmoetingsplaats. In de gezellige cafetaria kan men er terecht voor een babbel. Men kan er de krant lezen, een praatje maken, kaarten of een drankje nuttigen aan democratische prijzen. Op dinsdag- en vrijdagmiddag kan men er ook warm eten aan een democratische prijs. Er zijn regelmatig informatieve, vormende en recreatieve activiteiten. Men kan er ook elke dag vrij gebruik maken van de computers.

Kijk hier alvast naar een sfeerimpressie

Het Begijnhof is verkeersluw, dat wil zeggen dat er geen auto’s mogen rijden, tenzij om te laten en te lossen. Bedankt om hiermee rekening te houden.

Openingsuren

opgelet: omwille van de maatregelen tegen covid-19 is de cafetaria enkel open op dinsdag, woensdag, vrijdag (en zondag vanaf 20/09) van 14u tot 17u. Op dinsdag en vrijdag ben je welkom voor een warme maaltijd van 11.30u tot 13u

Adres en contact

Ontmoetingscentrum De Meerloop
Begijnhof 44
2300 Turnhout
secretariaat@zorggroep-orion.be
T 014 28 40 71

LEES HIER ALLE INFO IN DE FLYER: 3-luik folder OC De Meerloop 20201

www.zorggroep-orion.be/aanbod-en-voorzorgsmaatregelen-in-oc-de-meerloop—zomer-2020