Infomoment voor buurtbewoners op bouwwerf dienstencentrum in het zuiden van Turnhout.

Zorggroep Orion licht stand van zaken bouw en ambities rond werking en aanbod in het toekomstig dienstencentrum in de Schorvoortstraat toe aan buurtbewoners uit het zuiden van Turnhout.

Afspraak op 16 maart ! Iedereen is welkom, doorlopend van 13u30 tot 16u30. 

Zorggroep Orion startte het voorbije najaar met de bouw en ontwikkeling van een dienstencentrum in Turnhout. Op zaterdag 16 maart, tussen 13.30 en 16.30 uur krijgen de buurtbewoners uit het zuiden van Turnhout informatie over de stand van zaken van de werken en de inhoudelijke invulling van het dienstencentrum. Plaats van afspraak is de bouwwerf zelf ter hoogte van de Schorvoortstraat 51.

Zorggroep Orion heeft al langer plannen voor een dienstencentrum in het zuidelijke deel van Turnhout. Een plaats waar mensen samen kunnen komen bij een drankje of lunch. Een plaats waar mensen deel kunnen nemen aan tal van activiteiten. Dit valt niet te realiseren zonder de buurtbewoners zelf. Alle buurtbewoners zijn uitgenodigd op een infomoment waar ze informatie krijgen over de bouwplannen en de inhoud van dit project.

In onze rubriek AANBOD vind je heel wat informatie over onze verschillende dienstencentra.

Hartelijk welkom!

Meer info?

Alien.verdick@zorggroep-orion.be

centrumleider

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *