Nieuw vanaf 1 maart: sociaal tarief voor maaltijden bij Zorggroep Orion

Een gezonde, gevarieerde maaltijd is belangrijk voor iedereen. Gezellig samen tafelen ook.  Daarom start OCMW Turnhout vanaf 1 maart 2018 met een sociaal tarief voor maaltijden. Inwoners van Turnhout die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming kunnen vanaf 1 maart terecht bij het Welzijnsonthaal om een pasje te laten aanmaken. Op dit ogenblik voorziet dit sociaal tarief in een korting van 1 euro op de prijs van een volledige maaltijd in de restaurants van Zorggroep Orion en tevens bij het bestellen van een volledige maaltijd van de dienst Maaltijden aan Huis.

 

Met dit pasje kunnen ze in het restaurant van Lokaal Dienstencentrum Albert Van Dyck en Ontmoetingscentrum De Meerloop genieten van een sociaal tarief voor een maaltijd. Ook personen die minder mobiel zijn of het moeilijk hebben om nog elke dag zelf te koken dit tarief gebruiken wanneer ze maaltijden bestellen van de dienst Maaltijden aan Huis bij Zorggroep Orion. Zorggroep Orion beschikt ook over een restaurantbus. Deze vervoert mensen van en naar het restaurant in LDC Albert Van Dyck.

Wie in aanmerking komt voor dit sociaal tarief, maakt best een afspraak bij het Welzijnsonthaal via 014 47 11 00 of info@welzijnsonthaal.be. Breng dan zeker je identiteitskaart mee. Uitgebreide info over dit tarief lees je ook op volgende LINK op de website van OCMW Turnhout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *