Vrijwilligersbeleid – Organogram augustus 2021. In de brief vind je de beschrijving van de organisatiestructuur. Het document ‘Organogram’ is de tekening van de organisatiestructuur.


Nieuwsbrief van juni 2021. Belangrijkste nieuwtje, de terrassen van de lokale dienstencentra De Meerloop, toch weer open, snoezelhond Nel en Beleidsverklaring Welzijn voor medewerkers.


Vrijwilligersbeleid – Taakomschrijving van mei 2021. Wat is een taakomschrijving en waarom doen we dit? Dit kan je hier ontdekken.


Nieuwsbrief van mei 2021. Belangrijkste nieuwtje, de terrassen van de lokale dienstencentra gaan weer open.


Een eerste kennismaking over het vrijwilligersbeleid. Dit beleid wordt gedeeld met iedereen die er interesse in heeft.


Nieuwtjes op het einde van de maand maart. In deze brief lees je over het aanbod van opleidingen, assistentiewoningen hebben eigen roepnaam, Dag van de Zorg met een verrassing en sfeerbeelden.


Bedankt vrijwilliger! Je bent fantastisch!

Week van de vrijwilliger 2021

Deze dagen zien we de vrijwilliger (meestal) minder en kunnen we hen niet persoonlijk bedanken voor hun inzet. Maar waar ze ook zijn, wat ze ook doet bij Zorggroep Orion, hoe klein of groot, heel oprecht en uit de grond van ons hart: Bedankt vrijwilliger!


Nieuwtjes voor alle vrijwilligers, begin maand maart. Thema’s zijn; Week van de vrijwilliger 2021, inentingen alles op een rij, dringende oproep TelefoonSter en Slim co-creëren van een innovatieve visie op dementiezorg.


Nieuwtjes voor alle vrijwilligers, maand februari. Thema’s zijn; vrijwilligers in cijfers 2020, corona nieuwtjes en sfeerbeelden van bewoners WZC.