Goesting in vrijwilligerswerk? Bied jezelf aan als kandidaat vrijwilliger. Zo maken we kennis met elkaar en bekijken we samen wat je hiervan verwacht. We stellen onszelf voor en jij kan meer vertellen over je motivatie. Daarna beslissen we samen of je al dan niet start. 

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met de vrijwilligerscoördinator Erica.Baeck@zorggoep-orion.be.

———————————————————————————

Buffet restaurant helper

Je voornaamste taak is hier en daar een handje toesteken.

Aan de tafels let je mee op dat iedereen voldoende water heeft en het aan niets ontbreekt. Bezoekers die extra ondersteuning nodig hebben, helpen we graag. Samen zorgen we er voor dat alles volgens corona veiligheidsvoorschriften verloopt. Aan het buffet staan en de borden uitscheppen kan ook een taakje zijn. Al bij al zorg je in een kleine team er voor dat alles vlotjes verloopt en dat de restaurantbezoekers enkel maar moeten genieten van hun heerlijke lunch.

———————————————————————————

Hand- en knutselwerken met bewoners

Je bent een creatieveling die graag wat handwerkt en een praatje maakt met senioren. En indien je de basis van breien en haken onder de knie hebt, zijn de bewoners daar al super blij mee. We denken er aan om af en toe eens iets te knutselen, maar veel ervaring vereist dit niet. Het mag natuurlijk, maar het moet niet.

———————————————————————————

Word jij TelefoonSter?

TelefoonSter, wat is dat? Wie een jaartje ouder wordt komt vaak ook minder buiten en heeft misschien minder sociale contacten. Wie zich eenzaam voelt of nood heeft aan een zinvol gesprek, kan beroep doen op een vrijwilliger. Met een kort (dagelijks) gesprek is de senior weer helemaal mee met de mens en de maatschappij!

Jouw beloning is de dankbaarheid van de persoon aan de andere kant van de lijn. Klinkt dit goed, dan is deze vrijwilligersvacature iets voor jou!

———————————————————————————

Duovrijwilliger

Je hebt een hart voor mensen en wil iets betekenen voor hen. Wel, je kan twee vliegen in één klap slaan. Je zet je graag in voor de mensgerichte zorg voor senioren en je bent actief in de buurt van een vrijwilliger met een ondersteuningsvraag.

Belangrijk is dat je een positief iemand bent met een luisterend oor en dat je iemand kan meenemen in het uitvoeren van vrijwilligerstaken.  

———————————————————————————

Neem vrijblijvend contact op met Erica Baeck, vrijwilligerscoördinator.

Erica.Baeck@zorggroep-orion.be of telefoneer naar 014 28 43 28 (niet op vrijdag).