Goesting in vrijwilligerswerk? Bied jezelf aan als kandidaat vrijwilliger. Zo maken we kennis met elkaar en bekijken we samen wat je hiervan verwacht. We stellen onze dienstverlening voor en jij kan meer vertellen over je motivatie. Daarna beslissen we samen of je al dan niet start. 
Zoja, dan  word je ingewerkt door de verantwoordelijke en de collega-vrijwilligers. Deze verantwoordelijke geeft je begeleiding. Je kan bij hen terecht met vragen en opmerkingen zodat je op een aangename manier kan “vrijwilligen”. We organiseren de nodige opleiding om ook in de toekomst een goede dienstverlening te blijven garanderen.
Interesse? Neem vrijblijvend contact op met de vrijwilligerscoördinator Erica.Baeck@zorggoep-orion.be.

———————————————————————————

Fietsvrijwilliger op onze duofiets

Je bent sportief en de fiets en de straatjes in Turnhout hebben geen geheimen voor jou. Als je bovendien voeling hebt met senioren, dan is dit de tofste vrijwilligerstaak die je maar kan vinden. Word fietsvrijwilliger!

Je voornaamste taak is de bewoner een leuk uitje schenken. Je begeleidt de bewoner op en van onze geweldige duofiets Rikske. Gelukkig moet je niet alleen duwen, Rikske is elektronisch en heeft bovendien een boodschappenmandje.

Lees hier de volledige vacature.

———————————————————————————

Kom jij als vrijwilliger schitteren in ons restaurantteam van dienstencentrum Albert Van Dyck?

Restaurant gastheer/ -vrouw

Je bent steeds opgewekt en je staat klaar om de mensen de weg te wijzen. Het zit in jou om een overzicht te bewaren. Je bent gelukkig indien de restaurantbezoekers zitten te smullen en alles vlotjes verloopt. Is het onthaal helemaal je ding en ben je sociaal? Bij deze taak heb je oog voor detail en tezelfdertijd heb je een overzicht van de werking het restaurant.

Bekijk snel de volledige vacature hier.

Bekijk ook onze andere boeiende uitdagingen om onze bezoekers in het restaurant een waardevolle maaltijdbeleving te bezorgen:

Buffetverzorger

Je bent steeds opgewekt en je staat klaar om de restaurantbezoekers te bedienen. Het zit in jou om behulpzaam te zijn. Je bent gelukkig indien de restaurantbezoekers zitten te smullen en alles vlotjes verloopt. Je voornaamste taak is het uitscheppen van de maaltijden.

Restauranthelper

Je bent steeds opgewekt en je staat klaar om de restaurantbezoekers te bedienen. Het zit in jou om behulpzaam te zijn. Je bent gelukkig indien de restaurantbezoekers zitten te smullen en alles vlotjes verloopt.

———————————————————————————

Lunch verzorger

In onze dienstencentra serveren wij op regelmatige basis een heerlijke, gezonde middagmaaltijd. Dankzij onze maaltijdvrijwilligers kunnen wij dit realiseren. We kunnen wel nog wat helpende handen gebruiken in het maaltijdteam. Heb je wel zin om je hier een paar uurtjes per week voor te engageren? Neem dan contact op met vrijwilligerscoördinator.

De vacature in detail lees je hier

———————————————————————————

Vrijwilliger met een vlotte pen en een neus voor boeiende verhalen

Lees de vacature in detail voor VRIJWILLIGER (M/V/X) MET EEN VLOTTE PEN EN EEN NEUS VOOR BOEIENDE VERHALEN

———————————————————————————

Duovrijwilliger

Je hebt een hart voor mensen en wil iets betekenen voor hen. Wel, je kan twee vliegen in één klap slaan. Je zet je graag in voor de mensgerichte zorg voor senioren en je bent actief in de buurt van een vrijwilliger met een ondersteuningsvraag.

Belangrijk is dat je een positief iemand bent met een luisterend oor en dat je iemand kan meenemen in het uitvoeren van vrijwilligerstaken.  

———————————————————————————

Rondje Busrit

Een rijbewijs hebben is essentieel, gewoon rijbewijs B, en voor de rest heb je geen ervaring nodig. Je hebt wel een pakje goesting nodig om mensen die niet zelf in het restaurant geraken, op te pikken met een minibus (max 9 personen) en er zo voor te zorgen dat ze hun wekelijkse uitstap niet missen. Je doet hen daar een groot plezier mee.

Lees hier de vacature in detail rondje busrit

———————————————————————————

Hart voor zorg en gezelschap

Je bent graag bij mensen en praat graag over koetjes en kalfjes. Je verwent ze graag met een tasje koffie of bijvoorbeeld met een fruitschaaltje. Je zet graag andere mensen eens in de bloemetjes voor hun verjaardag. Belangrijk is dat je een vrolijk iemand bent met een luisterend oor.  

Lees hier de vacature in detail.

———————————————————————————

Neem vrijblijvend contact op met Erica Baeck, vrijwilligerscoördinator.

Erica.Baeck@zorggroep-orion.be of bel nummer 014 28 40 00 en vraag naar Erica.