Goesting in vrijwilligerswerk? Je vindt een mooi aanbod aan vacatures. Bied jezelf aan als kandidaat vrijwilliger. Zo maken we kennis met elkaar en bekijken we samen wat je hiervan verwacht. We stellen onszelf voor en jij kan meer vertellen over je motivatie. Daarna beslissen we samen of je al dan niet start. 

Interesse? Neem vrijblijvend contact op met de vrijwilligerscoördinator Erica.Baeck@zorggroep-orion.be.

———————————————————————————

Word jij een persoonlijke TelefoonSter?

Je hebt graag contact met mensen en je vindt het belangrijk dat iedereen eens een praatje kan doen? Je bent er van overtuigd dat de geestelijke gezondheid van de mens even belangrijk is als het fysieke. Belangrijk is dat je een positief iemand bent met een luisterend oor en dat je graag een persoonlijke band opbouwt.

———————————————————————————

Hart voor maaltijdbegeleiding

Je hebt een hart voor mensen met dementie. Bij deze taak help je de bewoner tijdens het nuttigen van de maaltijd naar de individuele noden en behoeftes. We werken op tempo van de bewoner en dit zonder tijdsdruk. Je doet dit niet alleen want er is steeds iemand van het team aanwezig waarop je beroep kan doen. Het is voor elke bewoner zeer belangrijk om gezonde en voldoende voeding te nuttigen. Jouw beloning is een warm glimlach van de bewoner.

Klinkt dit goed, dan is deze vrijwilligersvacature iets voor jou!

———————————————————————————

Schenk jouw tijd aan een bewoner

Je hebt een hart voor mensen met dementie. De ene bewoner doet al eens graag een wandeling, de andere speelt liever een gezelschapsspel, een gezellige babbel met een tas koffie … of iets anders om te doen. Samen met de bewoner kies je voor de activiteit. Je begeleidt één persoon en schenkt hem jouw tijd en aandacht. Wedden dat je er beiden van geniet!

———————————————————————————

Rondje bardienst Albert Van Dyck

Praat je graag en ben je sociaal? De vrijwilligers schenken drankjes in, praten met de klanten en houden alle tafels piekfijn. Het café in lokaal dienstencentrum wordt elke namiddag opengehouden door vrijwilligers. Een leuke ploeg aan vrijwilligers zorgen hiervoor.

Ben je graag onder de mensen en bedien je iedereen met een glimlach, dan krijg je een glimlach terug en is deze vrijwilligersvacature iets voor jou!

———————————————————————————

Deel je talent of passie

Je doet iets al jaren en je doet het met enorm veel plezier. Dan vragen we aan jou om dit te delen met anderen. Misschien is het iets sportiefs, creatiefs, leerrijk, handig … of eender wat, wij geven je de mogelijkheid om het te delen met andere.  

Je organiseert de activiteit en neemt de leiding tijdens de activiteit. Wij zorgen voor accommodatie en reclame. Wij staan open voor alle suggesties die je voor ons hebt. Dat kan schilderen zijn, of je danst graag, je bent goed in houtwerk, … We bekijken samen of het haalbaar is en of we er een publiek voor kunnen vinden.

zoals samen potten bakken

———————————————————————————

Vrijwilliger met een vlotte pen en een neus voor boeiende verhalen

Koester je een passie voor inspirerende verhalen uit de zorg? Ben jij een “believer” in het ondersteunen van mensen met een zorgvraag? Geven jouw verhalen goesting om verder te lezen en meer te weten te komen?

Dan ben jij misschien onze nieuwe vrijwillige collega in de redactieraad van ZIN? Je komt terecht in een hecht team van vrijwilligers dat momenteel bestaat uit vier redacteuren, twee fotografen en een corrector.

———————————————————————————

Neem vrijblijvend contact op met Erica Baeck, vrijwilligerscoördinator.

Erica.Baeck@zorggroep-orion.be of telefoneer naar 014 28 43 28 (niet op vrijdag).