Zorggroep Orion kiest voor verbreding met het magazine Binkenpost!

Vanaf maart wordt het magazine Binkenpost! verdeeld over heel Turnhout. Het is meteen ook de 50ste editie van dit blad dat voordien hoofdzakelijk werd verdeeld onder alle senioren van Turnhout. De initiatiefnemer van dit magazine is Zorggroep Orion. De Binkenpost! is een magazine dat onze visie op mensgerichte zorg uitstraalt. Je leest er allerlei artikels rond goed leven en trends op het gebied van samenleven en zorg.

De meest recente editie is HIER te lezen.
De verbreding in de werking van Zorggroep Orion is al een tijdje ingezet, o.m. met onze aanwezigheid op verschillende plaatsen in Turnhout. En dus kan deze verbreding ook in dit magazine niet langer uitblijven. Op dit ogenblik proberen we van op verschillende sites in Turnhout de inwoners te bereiken die interesse hebben in diensten of worstelen met een bepaalde zorgvraag.
De Binkenpost! wil lezers prikkelen met de mogelijkheden van een actieve levensstijl waarbij ze zolang mogelijk zelfstandig hun eigen leven kunnen leiden. Dit mits ze kunnen beroep doen op de nodige diensten en zorg.

Maak kennis met ons aanbod op onze website www.zorggroep-orion.be/activiteiten of kom een keertje langs in één van onze dienstencentra in Turnhout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *